Menu

Seacontractors is a global company with 133 employees the world over.  We offer a wide variety of career options and we can guarantee you’ll never run out of exciting challenges, if you choose to invest in your career with us!

 

 

(Afstudeer) stage Projectmanagement QHSE

Seacontractors zoekt voor de afdelingen Operations en QHSE (Quality Health en Safety Environment) een enthousiaste en leergierige student. Wij hebben een interessante stage mogelijkheid beschikbaar waarbij je alle veel voorkomende operationele en QHSE werkzaamheden leert kennen, zowel op logistieke als maritiem gebied.

 

Stage opdracht:

Op projectbasis ga je van start om ons management systeem opnieuw in te richten. Hierbij start je met het in kaart brengen van missie en visie en de daaruit voortkomende processen. Deze processen en procedures toets je aan de hand van risk management op kansen en bedreigingen. Dit zowel voor de key-processen als de organisatie zelf.

 

Naast het in kaart brengen van alle huidige processen zal je ook verantwoordelijk worden voor de volledige wijze van documentatie (document control). Denk hierbij aan het maken en standaardiseren van veiligheidsplannen, milieu effect rapportages, logistieke processen en interne procedures.

Dit project is ook geschikt als een uitdagende afstudeer opdracht.

 

Aanvullende werkzaamheden:

Vindt je het leuk om naast je stage opdracht ook mee te draaien in de dynamische wereld van rederij Seacontractors, dan bieden wij je uiteraard ook die kans. Aanvullende werkzaamheden binnen de afdeling operations en QHSE kunnen bestaan uit;

-       Voorbereiding van projecten (in voornamelijk de offshore en windenergie) en inzet van onze schepen.

-       Opvolgen van vragen en werkzaamheden uit veiligheid- en operationele verslagen.

-       Toetsing op naleving van alle (internationale) wet- en regelgeving.

-       Op regelmatig basis zal je onze schepen bezoeken of zelf korte zeereizen maken om de daadwerkelijke implementatie aan boord uit te voeren en/of te toetsen.

 

Wie zoeken wij?

Seacontractors zoekt een stagiair die leergierig is en initiatief toont. Seacontractors biedt je de kans om de maritieme branche te ontdekken en een stageplaats waar je veel kan leren.

In je uit te voeren werkzaamheden wordt je ondersteund door onze QHSE manager, daarbij bieden wij jou tegelijkertijd ook alle vrijheid om zelfstandig te werk te kunnen gaan.

 

Heb je interesse en/of wil je meer informatie over deze (afstudeer)stage, neem dan contact op met Willem Pols (manager QHSE) of Kristine Kuhne (Crew/ HR Officer) via 0118- 410520 of via careers@seacontractors.com.

Application form