Menu

Seacontractors is a global company with 133 employees the world over.  We offer a wide variety of career options and we can guarantee you’ll never run out of exciting challenges, if you choose to invest in your career with us!

 

 

STAGIAIR MARITIEM OFFICIER

Seacontractors is opgericht in november 2004 en heeft een moderne vloot van Shoalbusters en fungeert tevens als broker voor derde partijen. Door onze activiteiten als chartering & contracting in de sleep- en heavylift industrie, zijn de schepen van Seacontractors shallow draft Anchor Handling Tug Supply vessels (AHTS) met een bereik van 20 tot 70 ton bullard pull (BP). Onze vloot is daarbij goed uitgerust voor wereldwijde operaties in ondiepe wateren (tot 200 m waterdiepte).

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk internationaal georiënteerde spelers in de maritieme sector en bieden een grote diversiteit aan (inter)nationale projecten.

 

Seacontractors heeft momenteel enkele stageplaatsen beschikbaar voor een:

 

STAGIAIR MARITIEM OFFICIER

Functiebeschrijving:

Als stagiair kom je te werken in een team van 4-6 bemanningsleden waarbij je wordt begeleid in het verrichten van werkzaamheden te verrichten aan dek, op de brug en in de machinekamer. Werkzaamheden worden verricht in diverse regio’s zoals Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

 

Als Stagiair Marof willen wij je alle aspecten van de gecombineerde functie (stuurman en 2e werktuigkundige) laten ontdekken. Geen dag zal hetzelfde zijn en bestaan uit veel afwisseling. Je zal werkzaamheden zullen bestaan uit onderhoud aan dek, reisvoorbereiding, het up-to-date houden van de benodigde administratie en eventueel wachtlopen.

 

Na de gezamenlijke lunch zal je onder begeleiding van de machinist de motoren controleren en onderhouden, testen van de waterpompen en generatoren in de machinekamer.


Profiel

Zoek jij een stagplaats met veel afwisseling en diversiteit, dan heeft Seacontractors de juiste uitdaging voor jou! We zijn op zoek naar enthousiaste stagiaires die een voorkeur voor Shoalbusters hebben en interesse heeft in ons vakgebied.

  • Geldige STCW-documenten en medische keuring
  • Hands-on mentaliteit
  • Goede communicatieve en administratieve vaardigheden
  • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat wij jou bieden

  • Een uitdagende en afwisselende stageplaats.
  • Een leerzame stage in een enthousiast team waarmee je samen werkt

Geïnteresseerd?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar careers@seacontractors.com. Voor meer informatie over deze vacature neem contact met ons op via +31(0)118 - 41 05 20.

Application form